Din personliga IT-patner

Vi erbjuder helhetslösningar inom dokument, IT & visuell kommunikation

Hägg och Kristiansson har tre produktben – Dokument och printer, IT-lösningar och visuell kommunikation. Vi är en totalleverantör av teknik och kan fånga upp mångas önskemål. Vår vision är att bli en väldigt bra helhetsleverantör och den bästa inom vårt område.

Säkerhet i fokus

Vi fokuserar hårt på säkerheten och har en gedigen kunskap och är Certifierade på de  (brandväggar och antiviruslösningar) säkerhetsprodukter vi säljer. Digitalisering är en utmaning för alla företag just nu och är på en konstant frammarsch, men då måste det även finnas säkerhet.

Upplev fördelarna

Vi vill gärna att kunderna kommer hit och kikar på produkterna så de får se själva och vi kan vägleda dem till att få exakt det de vill ha. Unikt för Hägg & Kristiansson har blivit den gedigna kunskapen och erfarenheten som vi införskaffat sig under alla år tillsammans med den kundnära kontakten

Personlig support

Målet är att alltid vara tillgängliga och vara måna om kundvården. Därför jobbar vi med utbildningar på våra produkter och har samtidigt en helpdesk med funktioner som är väldigt uppskattad. Snabb återkoppling och bra, professionell service ingår i våra värdeord som är ”professionella och ärliga”.

Hägg och Kristiansson i Karlstad AB

Värmlänningarna Tom Kristiansson och Christer Hägg har kamperat ihop sedan 1996 och sett utvecklingen av sitt företag följa med tekniken stadigt framåt. Tom har ett förflutet som IT-tekniker sedan 80-talet, och som nu fokuserar på presales och att vara teknisk säljcoach för teamet. Christer sadlade om från sitt jobb inom fordonsbranschen och började som key account manager med fokus på att hjälpa kunder och hitta olika lösningar tillsammans med Tom.

Vi började som ett rent IT-bolag från 1996 till 2000 då vi fick erbjudande att ge oss in i copybranschen. Kontorsservice (Sharp) Anlitade oss först som IT avdelning. Bolagen slogs sedan ihop och bildade Sharpcenter i Värmland. Som delägare var vi med & drev Sharpcenter Värmland fram till 2005

Ett helt eget bolag startades 2005 – HP-center Karlstad. Fokus var då på multifunktionsskrivare & IT lösningar. 2010 valde vi att satsa vidare i Office-kedjan, Vi stannade under Officeflaggan i sex år. Tankarna på att vara egen igen började dock så smått spinna igång igen och då Office valde att köpa upp alla egna företagare låg det rätt i tiden att satsa på något nytt.

2016 blev det Hägg & Kristiansson Office Solutions med fokus på IT, print och visuella tavlor. Och det är just de interaktiva skärmarna som företaget har valt att satsa lite extra på, med utbildningar och en egen produktspecialist.

– Det är många skolor som använder de här smarttavlorna. Vi lägger mycket fokus på utbilding av de som använder och undervisar på skolor. På företagssidan är det just nu är det i framkant att företagen kan jobba i realtid i samma dokument.