Nu söker vi AV-konsult / Rådgivare

Hägg & Kristiansson Office Solutions är en helhetsleverantör inom IT-produkter & tjänster till företagsmarknaden. Vi hjälper vi dig med produkter och tjänster så att all din IT fungerar så problemfritt som möjligt. Vi hjälper dig ta fram och hitta rätt lösningar, och ser sedan till att de fungerar löpande. Och så finns vi här för att hjälpa till ifall någonting händer.

IT-Lösningar

Vi är en märkesoberoende leverantör. Detta ger dig som kund EN kontaktyta och leverantör för att täcka alla dina behov på kontoret

Dokument

Inom Dokumenthantering erbjuder vi många olika tjänster som stödjer våra lösningar inom skrivare, copyprinters, posthantering och storformatsutskrifter.

Visuell kommunikation

Visual Communication är vårt snabbast växande affärsområde. Även här är vi märkesoberoende. Detta ger dig som kund en kontaktyta och leverantör för att täcka alla dina behov på kontoret. 

Beskrivning av tjänsten

Som AV-Konsult hos oss kommer du att vara vår kunds högra hand eller någon som omvandlar teknik till nytta för en verksamhet eller användare. Du kommer främst att vara ute hos våra kunder, både på kortare och längre uppdrag, och vara en stöttepelare i tekniska frågor för vår säljorganisation.

Du kommer bl.a. utföra design, förstudier, tekniska installationer, implementationer, migreringar och andra kringliggande uppgifter. För att lyckas i din roll förväntas du ha en djup teknisk kunskap samt vara konsultativ och affärsmässig då du i många fall kommer vara Hägg & Kristianssons främsta ansikte utåt mot våra kunder

Vem är du?

Vi söker dig som har ett starkt driv och på ett effektivt sätt kan lösa problem professionellt. Du har förmodligen en eller flera lösningsförslag klara om du ska presentera en utmaning för din motpart. Du är en social person som tycker om att träffa nya människor och även förstår att teknik måste samspela med människor. För dig är det självklart med en tydlig avrapportering till dina motparter så att inga missförstånd sker och att värdet av dig och din kunskap visualiseras.

Vi ser gärna att du har erfarenhet eller kunskap av:

• Planera, installera samt underhålla en komplett AV-miljö.
• Goda kunskaper om AV-teknik & praktisk installation
• Goda kunskaper i svenska och engelska.
• B-körkort.
• Arbetslivserfarenhet av Digital Signage är starkt meriterande
• Arbetslivserfarenhet av Utbildning / Försäljning av Visuell kommunikation är starkt meriterande.

Det är meriterande om du har certifieringar inom områdena ovan (eller intilliggande). Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och innehar B-körkort

Vad erbjuder vi dig?

Som konsult på Hägg & Kristiansson Office Solutions är du en del av ett professionellt team. Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi har ett stort kundfokus.

Vidareutveckling Utbildning & Certifiering inom våra produktområden är en självklarhet hos oss.
Vi sitter i rymliga fräscha lokaler i handelshuset fjädern Wåxnäs Karlstad.

Ansökan

Ansökan skickas med e-post till tom.kristiansson@haggkristiansson.se 
Intervjuer görs löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Lön

Fast månadslön

Arbetstid

Heltid, måndag till fredag kl 8-17.